Oma varjostekartta

Valitse haluttu alue Suomen alueelta, teemme sinulle oman varjostekartan

 • Oma varjostekartta, Etusivu -
 • Oma varjostekartta, Etusivu -
 • Tilaa varjostekartta haluamaltasi alueelta Suomen kartalta. Etsi alue kartalta ja klikkaa karttaa. Valitse haluamasi koko ja materiaali ja klikkaa Tilaa. Vahvistamme sinulle erikseen vielä alueen lähettämällä vedoksen. Oman varjostekartan mittakaava on 1:10 000 eli 1 cm kartalla vastaa 100 metriä maastossa.

  Mikä on varjostekartta?

  Varjostekartta on Maanmittauslaitoksen maastokartta, johon on lisätty maaston yksityiskohdat ja korkeuserot havainnollisesti esittävä vinovalovarjoste. Varjostekartta tuo esiin alueen pinnanmuodot selkeästi ja on seinäkarttana tyylikäs sisustuselementti. Varjostekartassa näkyvät tarkkojen maastotietojen mm. korkeuskäyrien lisäksi niin julkiset kuin yksityiset ja vapaa-ajan rakennuksetkin sekä liikenneyhteydet, tiet ja polut. Varjostekartta sopii oman kodin tai kesämökin seinälle, yrityksiin, toimistoihin, kouluihin, seurojen tiloihin ym.

  Kartta tulostetaan paksulle paperille, kestävälle muovimateriaalille tai rollup kankaalle.  Kartan saa myös tulostettuna Canvas tauluna ja kehystettynä. Ota silloin yhteyttä meihin, niin teemme tarjouksen. Varjostekartan voi tilata myös digitaalisessa muodossa jpg kuvana (n. 8500 x 6000 pix/6000 x 8500px 300dpi).

   

  .

Materiaali
Paperi
Muovi
Rollup-muovikangas
Kehystetty canvas-taulu
Digitaalinen tuloste
Valitut koordinaatit
--
ALV 24 %
Tuote ei tällä hetkellä saatavissa verkkokaupasta kautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Pyydä tarjous
Valitse alue kartalta lisätäksesi tuotteen ostoskoriin.

Tilaakartta.fi / Kustannusaosakeyhtiö AtlasArt Oy
Kilonpurontie 2 D 61
02610 Espoo

Y-tunnus: 2063511-8
Kotipaikka: Espoo
Alv Rek.

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä